perjantai 24. heinäkuuta 2009

Nuuh, mitä posti toi?


Nuuh nuuh, mikä se on? Mitä kummaa postimies meille kiikutti? No sehän on arpajaisvoittoni Tuulikin blogista. Ja minä kun en ikinä voita mitään! Kestokassi keltaisilla huovutetuilla kukilla ilahdutti suuresti ja tulee kyllä tarpeeseen.

torstai 23. heinäkuuta 2009

Kesän pitsisukat



Lupasin neuloa villasukat eräälle tutulleni ja halusin kokeilla jotakin uutta. Näiden sukkien ohjetta olen kaivannut siitä asti, kun tällaiset ensi kerran jossain näin. Sattumalta onnistuin löytämään sen sitten Ravelrystä nimellä Tiina's Lace Socks. Mielestäni ohje oli perinteinen ja helppo. Kuvat sukasta kävin varsin nappaamassa läheisessä metsässä ja löysin sieltä myös tällaisen mystisen kukan. Liekö karannut jonkun kukkapenkistä? Metsäisessä ympäristössään näytti kuitenkin tosi hauskalta.

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Retro lakana




Olemme muuttamassa toiseen asuntoon ja olisi tarkoitus siivota kaappeja turhasta roinasta. Kiikutin kaksi muovipussillista tavaraa Punaiselle Ristille ja antikvariaattiin. Pakkohan se oli sitten mennä penkomaan Punaisen Ristin kangasvarastot ja löytyihän sieltä tietysti jotain kotiinkin päin vietävää. Ihastuttava vanha lakana taipuu varmasti moneen. Eilen illalla rupesin leikkaamaan sitä tilkuiksi ja keksin tehdä ylijääneistä kukkasista kortin ja pakettikortin. Antikvariaatista lähti mukaan J. Tilsan sarjisalbumi Ilma-autolla Kaliforniaan. Parhautta.