torstai 17. kesäkuuta 2010

Voimajuomaa



Piilomajan Violet oli tehnyt energisen näköistä pirtelöä, joten pitihän sitä sitten itsekin ruveta pirtelön tekoon. Minun voimajuomassani on
  • banaani
  • omena
  • päärynä
  • 2 kiiviä
  • 500 g maustamatonta soijajogurttia
Tykkään käyttää pirtelöissä soijajogurttia. Maku ei ole liian hapan, eikä sokeriakaan tarvita. Siis aika terveellinen juoma. Keksin idean kirjasta 'Kasvisruokia Aasiasta', jossa oli ohje hyvin yksinkertaiseen ja pehmeään mangolassiin. Ei tarvinnut muuta kuin sekoittaa purkillinen soijajogurttia ja purkillinen säilykemangoa tehosekoittimessa ja se oli siinä. Tuoreet mangot olisivat tietty olleet vielä parempi vaihtoehto, mutta eipä sattunut olemaan saatavilla.

lauantai 5. kesäkuuta 2010

Lomalla




Olen ollut lomalla tämän viikon. Suunnitelmissa oli pestä ikkunat, ommella mekko, lukea kirjaa ja lajitella vaatteita kirpputorille vientiä varten. No, ikkunoihin en ole koskenutkaan, mekko on ompelematta, kirjaa olen lukenut vain muutaman sivun ja vaatteista olen lajitellut vain murto-osan.

Aika on kulunut ihan muunlaisissa hommissa. Olen käynyt maratonikahveilla kaupungissa, viettänyt iltaa kavereiden kanssa, soittanut kitaraa, käynyt sateen jälkeisessä raikkaudessa koiran kanssa rannalla ja viimeistellyt keväällä virkatut tuoksupussit.

Ihana loma :)

perjantai 4. kesäkuuta 2010

Pikkuneitien mohairpipot


Toukokuun alussa tein itselleni vaaleanharmaan mohairpipon ja siinä yhteydessä mainitsinkin jo ostaneeni lisää lankaa kaverini kaksosten pipoja varten. Tässäpä siis pikkuneideille valmistuneet prinsessapipot Sandnes Garnin Kitten Mohairista. Itse olen oikein tyytyväinen lopputulokseen, mutta niin ovat kuulemma neiditkin ja sehän on tietysti pääasia.