perjantai 31. elokuuta 2012

Valtavasti viinimarjoja






Kesämökin viinimarjapensaat tekivät tänä vuonna ennätyssaaliin. Oksat oikein notkuivat marjoista! Nam nam! Kyllä niistä kelpasi tehdä piirakkaa ja pakastaa loput talven varalle. Mökillä tottuu myös kaikenlaisiin menijöihin, kuten isoihin sudenkorentoihin, karvaisiin perhosentoukkiin ja näihin vilkkaisiin pieniin sisiliskoihin. Marjapensaiden luota löytyi neliapilakin. Jospa se tuottaisi minulle onnea?

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kiitollinen potilas



Tänä kesänä vietin  viisi päivää sairaalassa. Askartelin kortin kiitokseksi Oysin ihanille sairaanhoitajille, jotka tekivät sietämättömästä olostani siedettävän. Kiiltokuva on yksi lapsena keräämistäni kuvista. Myös ystävät ja perheenjäsenet olivat mahtavasti tukenani, josta olen hyvin kiitollinen.

Ps. Kiitos koko kesän mahtavasti kukkineesta herttaisesta soilikista puolisoni äidille ja maailman söpöimmästä mini-syklaamista luotettavalle ystävälleni!

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kesällä kerran


 



Tänä kesänä minulla on ollut pitkän sairasloman vuoksi aikaa lukea kirjoja ja tehdä käsitöitä. Viimeisimpänä pikkutyönä valmistuivat nämä isoäidinneliöpatalaput, jotka tein löyhästi Dropsin ohjeen innoittamana. Lankana puuvillainen Drops Paris ja virkkuukoukku nro 4.