maanantai 10. maaliskuuta 2014

Pieni vihreä viltti




Loman aikana ehdin viimein neuloa loppuun yhden ikuisuusprojekteistani, pienen vihreän viltin. Viltti on kooltaan 70*75cm ja neulottu 4mm puikoilla Svarta Fåret Ulrika -langasta. Ohje on Ravelrystä ja löytyy nimellä Pine Forest Baby Blanket.

Lanka oli uusi tuttavuus ja ihastuin siihen ikihyviksi. Miten 100% villalanka voikin olla niin pehmeää! Lisäksi lanka on konepestävää, mikä on tietysti vauvanpeitossa kätevä juttu.

Viltin oli tarkoitus olla lahja kuukausia sitten syntyneelle lapselle, mutta koska en saanut sitä tehtyä ajoissa, laitan sen nyt toistaiseksi varastoon odottelemaan.

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Laskiaissunnuntai





Eläköön talviloma ja pitkät yöunet! Laskiaissunnuntai lähti mukavasti käyntiin aamupalalla ja pupukorttien askartelulla. Malli kortteihin löytyy Hyvän tuulen puuhakirjasta.

Ja pitihän se tietysti laskiaisen kunniaksi pullaakin leipoa. Perinteisten laskiaispullien lisäksi tein korvapuusteja ja vaniljasolmuja. Mukava oli näitä ystävän kanssa illalla maistella.

Keltaisen krysanteemin ostin kaupasta ruokaostosten lomassa. Keltainen ei ole koskaan ollut oikein lempivärejäni, mutta nyt se tekee selvästi tuloaan. Kait se on tämä kevät!