maanantai 23. maaliskuuta 2009

Tilkkuliinat koirulille



Koira lotraa juodessaan vettä lattialle ja sotkee muutenkin ruoalla lattiaa, niin piti tehdä sille omat liinat kuppien alle. Idea lähti siitä, kun löysin tarvikkeet punaiseen liinaan kirpparilta. Pussillinen tilkkuja maksoi 50 senttiä. Sininen liina seurasi perässä, kun innostusta riitti. Kirpparilta löytyy paljon halpoja kankaita, jotka eivät ole välttämättä isona pintana kauniita, mutta näyttävät ihan erilaiselta pienenä tilkkuna.

tiistai 10. maaliskuuta 2009

Vihreä palmikkopipo rusetilla

Omasta päästä omaan päähän :) Vähän iloisemman värinen pipo käytettäväksi mustan takin kanssa. Ohjeen sävelsin siis itse ja siitä tuli, merkillistä kyllä, kerralla sopiva! Näköjään näinkin voi käydä kerran sadassa vuodessa. Kaipasin pipoon vielä vähän jotain ekstraa ja kaivelin laatikosta satiininauhaa. Poltin nauhan päät ja ompelin sen rusetiksi kiinni pipoon. Lankana 7 veljestä.

Petroolinsininen kolmiohuivi


Perinteinen kolmiohuivi Novitan petroolinsinisestä Teddy-langasta. Ohjeenkin taisin aikoinaan napata Novitan sivuilta, mutta enää en sitä sieltä löytänyt. Huivi oli helppo tehdä ja valmistui nopeasti paksusta langasta.

Sukat ystävälle


Nämä sukat tein ystävälle tupaantuliaislahjaksi. Niistä tuli mielestäni niin hyvin istuvat ja ihanan lämpimät, että toiset samanlaiset ovat jo puikoilla. Ohje oli Me-lehdestä, mutta muokkasin sitä hiukan ja tein sukista pienemmät. Lanka on seiska veikkaa, kuten neulomani sukat yleensäkin. Koirankuonolaisemme on tietysti kuvassa mukana, kuinkas muuten. Onhan se ehkä maailman uteliain koira.

Apupupu Punaiselle Ristille


Apupupu saa kunnian olla ensimmäinen blogiini pääsevä työ. Pupuja syntyi itse asiassa kaksikin kappaletta, mutta ainoastaan toisesta olin napannut kuvan. Siellä ne nyt viilettävät urheasti jossain päin maailmaa.