torstai 25. kesäkuuta 2009

Unisukat


Minä se vain neulon villasukkia keskellä kesää :D Nämä sukat ovat osa "Hyvän yön"-pakettia, jonka tein ystävälleni kiitokseksi avuliaisuudesta (kiitos ja kumarrus). Yösukissa on pienet satiinirusetit ja rusettien keskellä napit. Sukkien lisäksi laitoin pakettiin Marimekon tyynyliinan ja maailmankaupasta ostettua teetä, Sweet Dreams-suitsukkeita ja kortin. Pakettia oli oikein hauska koota!

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Ihunaa koirukangasta


Kirpparilta löytyi taas inspiroivia kankaita. Tuota iloista koirukangasta oli vain kaksi pienen pientä palasta ja hinta oli mielestäni vähän yläkanttiin, mutta olihan ne sitten kuitenkin otettava mukaan, kun näin ne jo mielessäni tilkkutyön merkittävänä osana. Ruskea kukkakangas lähti perussettinä mukaan, kun sen värit sopivat varmasti moneenkin työhön ja joidenkin kankaiden pitääkin olla tilkkutöissä rauhallisempia. En tiedä vielä mitä näistä lopulta syntyy, ehkä liina tai jopa taulu?

tiistai 2. kesäkuuta 2009

Kirppiksellä etsimässä kankaita


Nämä tavarat löytyivät tänään kirppikseltä; vanha esiliina, vihreä unikkoliina ja kultaköynnös astioineen. Olin varsinaisesti etsimässä kankaita tilkkutöihin, mutta köynnös oli niin hauskassa astiassa, että sekin lähti mukaan. Illalla (tai itse asiassa yöllä!) innostuimme puolisoni kanssa kokeilemaan GIMP-ohjelmaa Ubuntussa ja teimme yhteistuumin kirppissetistä tällaisen monikuvan.