sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Wurm





Työharjoittelu piti minut kiireisenä viimeiset kaksi kuukautta, mutta jotain ehdin sentään sinäkin aikana tehdä. Eihän sitä osaa ollakaan niin, ettei joku projekti olisi työn alla. Pipo on nimeltänsä 'Wurm' ja ohje löytyy Ravelrystä. Jos Ravelry ei ole jollekulle tuttu, niin kannattaa käydä tutustumassa. Se on varsinainen aarreaitta! Pipo pysyy hyvin päässä käännetyn reunan ansiosta ja lanka (Debbie Bliss Cashmerino DK) on ihanan pehmeä ja kutittamaton.

Kortti lähti onnittelemaan ystävälleni helmikuussa syntynyttä suloista pikkuneitiä ja tietysti koko perhettä. Laitoin pakettiin myös vaaleanpunaiset junasukat varpaita lämmittämään.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Amerikkalaiset pannukakut




Alkavan hiihtoloman kunniaksi pyöräytin amerikkalaisia pannukakkuja. Niiden kaveriksi minulla oli tarkoitus ostaa vaahterasiirappia, mutta löysin kaupasta uuden tuttavuuden: Bionan Agave-siirapin (Luomu). Sen maku oli mielestäni jotain siirapin ja hunajan väliltä, mutta raikkaampi. Hyvä löytö!

Pannareiden ohjeen löysin täältä. Ohjetta muutin sen verran, että laitoin taikinaan sokeria vain 1/2 dl ja jätin kardemumman pois, koska minulla ei sattunut olemaan sitä. Maitona käytin soijamaitoa. Kanelin maku sopi mielestäni pannareihin oikein hyvin ja tuli kivasti esille.

Hiihtoloman aikana aion tehdä sydämeni kyllyydestä käsitöitä, askarrella, lukea romaaneja, laittaa hyvää ruokaa ja ulkoilla koiran kanssa. Eilen askartelin jo pari korttia, joista tämä kukkakortti on toinen. Kukat on maalattu vesiväreillä ja yksityiskohdat tussilla.