Eilen teimme makumatkan Intiaan. Matkasta saamme kiittää keittokirjailijatar Marianne Kiskolan kirjaa 'Kasvisruokia Aasiasta'. Olen täysin ihastunut tuon kirjan resepteihin, kuviin ja kivoihin pieniin tarinoihin jotka siivittävät oikeanlaiseen tunnelmaan. Makumatkamme aloitimme tulisella linssikeitolla, jonka kanssa nautimme itse tehtyä naan-leipää ja kurkkuraitaa. Illemmalla käväisimme vielä Indonesiassa maistelemalla mango-banaanilettuja. Meillä tosin hunajameloni sai toimittaa mangon virkaa, koska kaupasta löytämämme mangot olivat vielä hieman raakoja. Letut olivat siitä erikoisia, että maidon sijasta käytettiin kookosmaitoa ja mukaan muussattiin yksi banaani. Maku oli niin hyvä että tästä lähtien taidan paistaa lettuni aina kookosmaitoon.
sunnuntai 11. heinäkuuta 2010
Makumatka Intiaan
Eilen teimme makumatkan Intiaan. Matkasta saamme kiittää keittokirjailijatar Marianne Kiskolan kirjaa 'Kasvisruokia Aasiasta'. Olen täysin ihastunut tuon kirjan resepteihin, kuviin ja kivoihin pieniin tarinoihin jotka siivittävät oikeanlaiseen tunnelmaan. Makumatkamme aloitimme tulisella linssikeitolla, jonka kanssa nautimme itse tehtyä naan-leipää ja kurkkuraitaa. Illemmalla käväisimme vielä Indonesiassa maistelemalla mango-banaanilettuja. Meillä tosin hunajameloni sai toimittaa mangon virkaa, koska kaupasta löytämämme mangot olivat vielä hieman raakoja. Letut olivat siitä erikoisia, että maidon sijasta käytettiin kookosmaitoa ja mukaan muussattiin yksi banaani. Maku oli niin hyvä että tästä lähtien taidan paistaa lettuni aina kookosmaitoon.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi mikä makumatka, namskis! Maistuis mullekin.
VastaaPoistaAih, nami, mun täytyy kyl ruveta testaamaan niitä reseptejä kans....
VastaaPoistaKiitos Satu ja Kahviaddikti! Mulla on taas kookosmaito ja banskuja odottelemassa seuraavaa lättyhetkeä :)
VastaaPoistaSun pitäis Paula tulla aina kuvaamaan mun tuotokset keittiössä kun osaat ottaa niin hienoja ja näyttäviä kuvia...
VastaaPoistaKiitos kivasta kommentista Kahviaddikti :)
VastaaPoista