sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Bloggaajatapaaminen Oulun Lankamaailmassa

Sain kunnian olla mukana oululaisten käsityöbloggaajien tapaamisessa Lankamaailmassa keskiviikkona 15.6. Mukana oli 15 bloggaajaa.

Aloitimme illan pienellä kilistelyllä ja saimme maistella paikallisen kahvila Kreeman leivonnaisia ja ChocoSomnian käsintehtyjä konvehteja. Kofeiinikomppania tarjosi haudutettua teetä.



Seuraavaksi saimme pienen esittelyn uutuuslangoista. Itseäni kiinnosti näistä eniten merinovillalanka Arwetta Classic, joiden syville sävyille kamerani ei valitettavasti tehnyt oikeutta. 


Lankaostosten jälkeen oli aika lähteä kotiin, mutta ei suinkaan tyhjin käsin. Saimme kotiinviemisiksi vielä mahtavat lahjakassit Lankamaailmasta ja Ruohonjuuresta. Lankamaailman kassissa oli useampi kerä lankaa, laadukkaat puikot ja virkkuukoukku. Ruohonjuuren kassista minulla jäi valitettavasti nappaamatta kuva, mutta erittäin antoisalla kädellä oli sinnekin tuotteita laitettu.

Ilta ylitti odotukseni ja olen kiitollinen, että sain olla mukana!

Ps. Tapaamisen kutsujana toimi Pieniä hetkiä -blogin Heidi, joka on postannut illasta täällä. Postaukseen on linkitetty näppärästi kaikkien mukana olleiden kutsuvieraiden blogit.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta tuo teidän tapaaminen! Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä tosi kiva juttu! Mukavaa kesää myös sinulle ja perheellesi!

      Poista