keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Retro lakana
Olemme muuttamassa toiseen asuntoon ja olisi tarkoitus siivota kaappeja turhasta roinasta. Kiikutin kaksi muovipussillista tavaraa Punaiselle Ristille ja antikvariaattiin. Pakkohan se oli sitten mennä penkomaan Punaisen Ristin kangasvarastot ja löytyihän sieltä tietysti jotain kotiinkin päin vietävää. Ihastuttava vanha lakana taipuu varmasti moneen. Eilen illalla rupesin leikkaamaan sitä tilkuiksi ja keksin tehdä ylijääneistä kukkasista kortin ja pakettikortin. Antikvariaatista lähti mukaan J. Tilsan sarjisalbumi Ilma-autolla Kaliforniaan. Parhautta.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihania värejä noissa vanhoissa kuosessa. Just tuo vihreä, oranssi, vaaleanpunainen on tosi herkku!

  VastaaPoista
 2. Uuh, on kyllä tosi nostalgiset värit. Toi päärynä on ihana. Mulla voi olla jossain vielä jonkun verran kukikasta retrolakanaa, jossa on vaaleanpunaisia kukkasia tolla samalla tyylillä. Se vaaleanpunainen on just samaa sävyä kuin mitä noissa on käytetty vähän ja taitaa siinä olla suunnilleen tota oranssiakin. Tuonko mukana kun tuun Ouluun varmaan tässä loppuviikosta? Mullei tuu tehtyä siitä mitään kumminkaan, kun ei riitä kärsivällisyys noihin tilkkuhommiinkaan.

  Mihinkä ootte muuttamassa?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :)

  Olen samaa mieltä väreistä. Anitta, tuo vaan kangas mukana jos et itse sitä tosiaan tarvitse. Mulle kyllä kelpaa kaikki tilkkumateriaali.

  Muutamme Puolivälinkankaalle. Tästä asunnosta loppuu vuokraoikeus, kun ei kumpikaan olla enää opiskelijoita. Ja kyllä tämä kämppä jo kyllästyttääkin, niin ihan hyvä päästä pois.

  VastaaPoista
 4. Moi taas Paula.
  Tänään lähden. Otan mukaan sun osoitteenmuutos korttisi; olisi kiva tulla käymään. Olen Pohjanmaalla heinäkuun loppuun asti. Hannu tulee sitten viimeisellä viikolla seuraksi, ei pääse raukka töistä aiemmin. Viimestään sitten olisi kiva nähdä, mutta miksipä ei jo aiemminkin - vaikka ensi viikolla.

  Pengon vähän tuota kangaskasaani ja otan sen lakanan jämät mukaan, jos löytyy sujuvasti. (Minä ja mun sekasorto.) Ah. Pitääkin rueta pakkaamaan - lähtö jo parin tunnin päästä.

  VastaaPoista
 5. Ai, niin. Piti vielä mainostaa, että Hannullakin on nykyään blogi. http://attheslowersideoflight.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. No hei!

  Tervetuloa vaan käymään! Jos olet täällä päin vain heinäkuun loppuun asti, niin silloin et tarvitse vielä osoitteenmuutoslappua. Muutamme vasta elokuussa :/ Saatte sitten tulla myöhemmin uudelleen käymään, niin näette toisenkin kämpän.

  Hannun blogi pääsi tietysti heti suosikeihini =)

  VastaaPoista
 7. Moi taas. Eipä se kangas nyt sitten tietenkään tarttunut kiireessä mukaani. No, pitänee tulla pistäytymään syssymmällä siellä teidän uudessa osoitteessa, voin tuoda sen vaikka sitten. ;) Tällä visiitillä ehdimme sitten vierailla vielä siellä teidän vanhassa osoitteessanne. Aika nostalgista kyllä vierailla vielä kerran siellä, kun itsekin aikoinaan asuttiin naapurissa.

  Mullapa ei taidakaan olla sun puhelinnumeroa. Urkin sen Hannulta ja viestailen sulle sitten. Voisi nähdä vaikka jo ensiviikolla.

  VastaaPoista