keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Myssy, tossut ja haalari
Tämä setti lähtee jossain vaiheessa puolisoni sukuun syntyvälle lapselle. Kuutisen vuotta sitten neuloin lähes täsmälleen samanlaisen setin veljenpojalleni. Haalarin ohje on vanhasta Suuri Käsityö lehdestä, numerosta 2/2000. Samassa lehdessä oli myös tossujen ohje, mutta sillä ohjeella tossuista tuli aivan liian pienet. Nämä tossut on tehty Ravelryn ohjeella 'Stay-on baby booties'. Tossut oli varsin hauskat neuloa ja ohje oli tosi näppärä. Lankana setissä oli Novitan Wool, jonka vyötteestä otin joskus myös tämän perinteisen kypärämyssyn ohjeen. Ihanan pieniä ja nopeita käsitöitä.

6 kommenttia:

 1. Herkullisen näköiset <3 Kelpais ainakin meille jos ois pienokainen.

  VastaaPoista
 2. Tulin vastavierailulle :) Kauniita luonnossa otettuja kuvia sinulla täälä. Ja taitava olet kyllä tekemään monenlaista :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hantta ja Satu!

  Tervetuloa vastavierailulle Villisilli :) Talvella valaistus on niin huono, että sisällä on vaikea saada hyviä kuvia. Ja tykkään kyllä muutenkin kuvata ulkona. Kyllähän sitä tulee kaikenlaista puuhastettua ja aikamoinen puuhastaja näytit olevan itsekin :)

  VastaaPoista
 4. Tosi söpöjä. Tuo myssyn malli on muuten käytössäkin tosi hyvä! Minä ainakin olen pojilla tykännyt tosi paljon. Noita tossuja pitää kokeilla itsekin, kun tuntuu noita pikkusia olevan tuttavapiiriin tulossa useampiakin.

  VastaaPoista