lauantai 18. helmikuuta 2017

Taimitarhan syyssukatTehdäänpäs pienimuotoinen kambäkki Taimitarhan syyssukkien muodossa. Tämä olikin ensimmäinen kerta liki seitsemään (!) vuoteen, kun pidin kuukausien mittaisen tauon bloggaamisessa. Syynä lienee taapero, jolta ehdin kyllä tehdä jo käsitöitä, mutta en saa aikaiseksi kuvata niitä.

Mutta mennäänpäs asiaan. Eli tässä ovat Niina Laitisen suunnittelemat Taimitarhan syyssukat, joiden ohje julkaistiin syksyllä Taimitarhan Facebook-sivuilla (ja tapahtumasivulla) pätkä kerrallaan kahden viikon ajan.

Ohjeessa taisi olla 3,5mm puikot ja lankana Seitsemän veljestä, mutta koska minulla on sirot jalat, tein omani Janne-langalla 3mm puikoilla. Ja voi kuinka hyvin ne sopivatkaan jalkaan! Voisi sanoa, että istuvuus on jopa hämmästyttävän hyvä!

2 kommenttia:

  1. Mukava kun kirjoitit blogiin pitkästä aikaa! Näyttääpä kivalta nuo sukat! Minä sain juuri valmiiksi Niina Laitisen ystävänpäiväsukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Minna! Kiva kun kävit moikkaamassa! Ne ystävänpäiväsukatkin ovat aivan ihanat, mutta en ehtinyt niitä nyt tekemään. Ehkä teen ne myöhemmin.

      Poista