tiistai 10. maaliskuuta 2009

Apupupu Punaiselle Ristille


Apupupu saa kunnian olla ensimmäinen blogiini pääsevä työ. Pupuja syntyi itse asiassa kaksikin kappaletta, mutta ainoastaan toisesta olin napannut kuvan. Siellä ne nyt viilettävät urheasti jossain päin maailmaa.

2 kommenttia:

 1. Ihana Apupupu ja ihana blogi! (Toi vihreä pipo on kanssa ihan ihku. Miten ossaatki.)

  Mäkin yritin pitää käsityöblogia osoitteessa http://napertely.blogspot.com/ mutta kun mulla kertyy noita käsitöitä niin harvakseltaan ja ovat monesti niin omituisia mönkäreitä niin en oo sitä enää päivitelly. Ehkä vielä joskus. Tällä hetkellä kirjoittelen kulttuurikokemuksistani blogia osoitteessa http://kulttuurikirja.blogspot.com/ ja sitä tulee melko tiuhaan päiviteltyäkin.

  Hauskaa, että nääki oot nyt bloggaaja. Tervetuloa blogosfääriin. Mun kulttuuriblogin laidassa on muuten linkkilistassa myös jokunen käsityöblogi, joita tykkään seurata. Käyhän tsekkaan. Liitän nyt tietysti myös sun blogin sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos!
  Itse asiassa sain idean blogin perustamiseen juuri sinulta! Näpertelyblogisi antoi viimeisen töytäisyn, kun olin jo pidempään harkinnut laittavani työt näytille. Päivitä ihmeessä myös näpertelyblogiasi, minusta se oli oikein hauska.

  VastaaPoista