tiistai 20. lokakuuta 2009

Lapskut ja sukat lapselleOlemme äitini kanssa jo useampana vuonna osallistuneet Operaatio Joulun Lapseen kokoamalla paketin, joka matkustaa joulun alla jollekin lapsukaiselle Romaniaan tai Moldovaan. Yleensä äitini on tehnyt sukat ja minä lapaset, mutta tänä vuonna minä tein molemmat. Yritin käyttää lankavarastoni Seitsemän veljeksen lankoja pois, vaikka kuinka olisi tehnyt mieli jo ostaa uusiakin värejä. Varastoni saisi kyllä vieläkin huveta ennen uusien ostosten tekemistä.

Tuossa oikean yläkulman kuvassa yritän muuten esitellä keittiömme pientä ilon aihetta, nupulla olevaa joulukaktusta. Edellisessä asunnossamme kaktus ei suostunut kukkimaan viime vuonna kuin yhden ainoan kukan ja senkin vasta myöhään keväällä. Kaktus on ilmeisesti viihtynyt uudessa asunnossamme, koska eräänä päivänä huomasin siihen ilmestyneen jo parisenkymmentä nuppua.

3 kommenttia:

 1. Hienot sukat ja lapaset! Tervetuloa vierailulle miunkin blogiin :)

  VastaaPoista
 2. Tosi herkut värit. Mulla kakstus meinaa päästä hengestään joka syksy kun unohdan sen ulos. No kukkii kyllä sitten tosi innokkaasti joulun aikaan reppana - kuvittelee kai, että sais sitten parempaa hoitoa =)

  VastaaPoista
 3. Julia: Kiitos kiitos :) Piipahdinkin jo vierailulla.

  Neula ja lankoja: Luulen että tuollainen kohtelu tekee kaktukselle vain hyvää. Itse olen tainnut olla omalleni liiankin helläkätinen. Kumpa vain nyt osaisin hoitaa sitä loppuun asti oikein, että jaksaisi kukkia loppuun asti reippaasti.

  VastaaPoista