lauantai 31. lokakuuta 2009

Pyhäinpäivän kaffitPyhäinpäivän päiväkaffittelut olivat vähällä mennä mönkään, kun vieraat eivät päässeetkään tulemaan. Onneksi löytyi kuitenkin ystäviä, jotka pääsivät kyläilemään näin lyhyellä varoitusajalla ja tulivat urhoollisesti tuhoamaan edellisenä iltana leipomani Baileys-juustokakun kanssamme. Suklaanameissa on sisällä Macadamiapähkinä. Laitoin pähkinät vuokiin ja kaadoin sulatettua Fazerin sinistä päälle. Koristelut pursottelin valkosuklaasta. Idea tuli siitä, että saimme kerran Macadamiasuklaakonvehteja tuliaisiksi Thaimaasta ja ne olivat niin hyviä, että oikein harmitti kun niitä ei saanutkaan Suomesta. Piti sitten valmistaa itse :)Ihanaiset vieraamme toivat myöskin kolme kerällistä lankaa mukanaan. Vihreä kerä Novitan Ainoa, raikkaan turkoosi kerä Novitan Teddyä ja kerällinen Eestistä tilattua hahtuvavillaa. Vau. Hahtuvavillasta teen varmaankin huovutetut lapaset ihan itselleni. Ravelrystä jo kävinkin ohjeen kaivelemassa.

5 kommenttia:

 1. No niin ja leivontablogi pystyyn!!! :)

  VastaaPoista
 2. Ei ei, se on sinun heiniäsi :)
  Minä pysyttelen tällä linjalla - kuitenkaan rajaamatta blogiani liian tarkasti. Puuhastelun piiri on aika laaja, siihen saattaa kuulua melkein mitä vain. Mikä nyt sattuu silmää miellyttämään ja tuottaa iloa itselle ja toivottavasti muillekin :)

  VastaaPoista
 3. Wähä huipun näkösiä kiekuroita :-------D

  VastaaPoista
 4. Hyvän kuuloisia konvehteja, täytyy kokeilla joskus. Hahtuvalapaset ovat suloisia, niiden ja villasukkien takia mietin opettelevani kunnolla neulomaan.

  VastaaPoista
 5. Hei, täältäpä löytyi herkullinen blogi, ihan kokonaisuutena! :) Löysin tänne edellisen Satun blogin kautta. Kaikenlaista mukavaa ja kaunista sinulla, piipahdanpa toistekin!

  VastaaPoista