sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Baudelaire
Minulla on jo pidempään ollut meneillään hirveä hinku violettiin. Varsinkin eräs tietyn sävyinen tumman violetti miellyttää nyt tosi paljon ja sitä pitää olla joka paikassa. Aivan niin kuin kuvista näkyy. Joskus mietin mitähän mahdan tällä värillä ympärilleni viestittää. Ja myöskin mikä vaikutus sillä on minuun itseeni. Jos joku tietää niin saa vapaasti kertoa.
Sain viimein valmiiksi Baudelaire-sukkani. Sukat on neulottu kärjestä ylöspäin ja niissä on pyöreä ranskalainen kantapää. Tämä oli melkoinen projekti, sillä Ravelrystä ottamani ohje oli englanniksi ja jouduin pienentämään mallia vaikka neuloinkin ohuella langalla. Lisäksi nämä olivat ensimmäiset kärjestä ylöspäin neulomani sukat, joten kaikki oli uutta silmukoiden luomisesta päättelyyn saakka. Malli on kaunis ja sukat istuvat hyvin, mutta valitettavasti ne on hieman hankala saada jalkaan johtuen kai kuvion joustamattomuudesta. Lankana on Austermann Step Classic ja käytin 2,5 mm puikkoja.

6 kommenttia:

 1. "Violetilla valolla uskotaan olevan parantava vaikutus. Se stimuloi solujemme valoa kerääviä entsyymeitä ja parantaa viottunutta dna:ta. Leonardo da Vinci uskoi, että keskittymisvoima kymmenkertaistui purppuraisessa valossa (esim. maalatun lasin läpi). "

  Lainattu näiltä sivuilta http://www.coloria.net/varit/violetti.htm

  VastaaPoista
 2. Hantta, kiitos kommentista! Nyt vasta huomasin katsella näitä sivujenikin värejä. Olen ihan huomaamattani valinnut linkkienkin värin violetiksi. Lieneekö tässä nyt tosiaan meneillään jokin alitajuinen väriterapia.

  VastaaPoista
 3. I can't read Finnish, but I must say;
  Beautiful pictures, beautiful knitting!

  VastaaPoista
 4. Ymymmytm, thank you for dropping by :)

  VastaaPoista
 5. Ja ihana kuonolainen nuuhkuilee toisen kuvan taustalla...<3

  VastaaPoista
 6. Niin nuuhkuilee :)
  Ainahan se on messissä :)

  VastaaPoista