keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Hauska lintuTällainen hauska lintu muutti meille jo parikin viikkoa sitten. Se oli arpajaisvoitto Anni's little cornerista. En vain ole saanut kuvattua sitä aiemmin, kun mulla menee taas hermot tämän pimeyden kanssa. Jos kuvaan ilman salamaa, niin kuva heilahtaa ja jos kuvaan salaman kanssa, niin se syö värit. Nämäkin kuvat ovat aivan tummia, mutta ei voi mitään. Arpajaisvoitto kuitenkin ilahdutti suuresti ja paketin mukana saapui myös kiva ympäristöystävällinen WWF:n kalakortti. Kiitos siitäkin Anni!
Jalo ei näytä kuvassa kovin tyytyväiseltä, koska isäntä karkasi kauppaan eikä se päässyt mukaan. Se on vähän tällaista tämän kura-ajan kanssa, ettei jaksaisi olla vähän väliä koiraakaan suihkuttamassa. Mitäköhän Jalo tuumaisi jos sille hankkisi kurapuvun...?

9 kommenttia:

 1. tosi ihana lintu, onnistuisikohan itseltä. Ps. oli mukava nähdä tänään... ja kyllä se siitä pian valkeaksi muuuttuu

  VastaaPoista
 2. Lintu on kyllä ihana, mutta ei käsityötä. Se oli muistaakseni ostettu Tanskasta.
  Oli tosiaan mukava nähdä, vaikka ehdinkin vain juuri ja juuri kahvit juoda. Sitä valkeutta tässä tosiaan odotellaan, niin ei tarvisi koiraakaan koko ajan pestä.

  VastaaPoista
 3. Joo tää kurakeliaika on niin inhottavaa että ei oo todellista.. Tuolla sateessa on niin ihana pyöräilläkkin että :D

  VastaaPoista
 4. Ihana on lintunen ja koira varsinkin :)Eihän sitä tiedä vaikka suostuisikin kurapukuun pukeutumaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Aurinko-omena, Kahviaddikti, Hantta ja Susanna :)
  Kyllä taitaa olla kurapuvun osto koiralle edessä...

  VastaaPoista
 6. Kokeileppa ommella PUL -kankaasta sellaset töppöset Jalolle. Vähän niinku kumisaappaat =D Meillä on onneksi tuo takaovi suoraa kodinhoitohuoneeseen, kun metsästysaikaan koira on aina läpimärkä/kurainen kun tulee kotiin.

  VastaaPoista
 7. Käys kurkkaan tuonne mun blogiin, arpaonni suosi :)

  VastaaPoista
 8. Jei! Kiitos ilmoituksesta Sani!

  Neula ja lankoja: Töppöset olisivat epäilemättä hauskat, mutta Jalolla on ongelmana ehkä enemmänkin se vatsakarvoihin kerääntyvä kura. Takaovi kodinhoitohuoneeseen kuulostaa kyllä aika ihanteelliselta ratkaisulta :)

  VastaaPoista