sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kauniita unia
Löysin kirpparilta Finlaysonin vanhat pussilakanat. Toisella puolella on valkoinen ruusukuvio ruskealla pohjalla ja toisella puolella värit ovat päinvastoin. Maksoin pussilakanoista 5€, joka on mielestäni todella halpa hinta kahdesta täysin ehjästä pussilakanasta.
En tiedä kuulostaako tämä nyt vähän kummalliselta, mutta jostain syystä tykkään ihan hirveästi vanhoista lakanavaatteista, varsinkin tyynyliinoista. Niistä tulee makuuhuoneeseen jotenkin rauhoittava tunnelma ja ne ovat aivan eri tyylisiä kuin tyynyliinat nykyään. Ylimmän kuvan tyynyliinoista osa on ostettu kirpparilta ja osa tullut muualta. Tyynyliina pienillä sinisillä sydämillä on mun suosikki.

5 kommenttia:

 1. Kauniita ovat. Ja minustakin vanhoissa kankaissa on jotenkin värit kohdillaan. Itsellä ei ole aikuisten sänkyyn vanhoja löytynyt mutta aikanaan oli ihanaa pettailla vauvojen sänkyihin vanhoja ruusuisia lakanoita. Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla!
  Noista lakanoista tuli mieleen jotakin...jonkun luona, ehkä mökillä muistan nuo...tai jossakin.

  VastaaPoista
 3. Aurinko-omena, olen muuten huomannutkin että lasten sänkyyn löytyy kirpparilta runsaasti lakanavaatteita. Olen joskus ostanut pieniä tyynyliinoja ihan vain tilkkutöitä varten.

  Tervetuloa vastavierailulle sieltä Piilomajasta. Vierailusi ilahduttaa :)

  VastaaPoista
 4. Söpö koira,,jotain piti sanoa :)

  VastaaPoista
 5. Marina: Onhan se söpö, nukkuessaan ja muutenkin :)

  VastaaPoista