sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Syksy


Mikä on tämä väsymys, joka ei tunnu johtuvan oikein mistään? Syksyn saapuessa se vain tulee ja tuntuu siltä, että osa energiastani on vain kadonnut jonnekin. Hulluinta tässä on se, että ainakin minulla syksy on kiireistä aikaa. On paljon kaikenlaista tekemistä, johon pitäisi jaksaa keskittyä. Valitettavasti tämä johtaa siihen, että ei ole aikaa tai jaksamista tehdä niitä kivoja juttuja, joista sitä energiaa saisi.

On syksyssä toki hyvätkin puolensa, niin kuin sadonkorjuun herkut; puolukat, omenat ja sienet vaativat syksyn. Ihana on myöskin uusi harrastukseni, keramiikkakurssi, jota oikein odotan, ja joka toimii varmana piristysruiskeena joka maanantai. Varmasti laitan savitöistäni kuvia tännekin, kunhan niitä alkaa valmistua.

Ehkä sitä pitäisi vain antaa periksi. Olla väsynyt hyvällä omalla tunnolla ja vaatia itseltänsä vähän vähemmän. Uskoa että se energia sieltä taas jossain vaiheessa palailee. Tehdä aikaa niille kivoille asioille vaikka väkisin.

PS: Kuvassa näkyvät kämmekkäät ovat jo neljännet samanlaiset ja viidennet ovat jo puikoilla. Näitä on mukava ja nopea tehdä ystäville, kun ohje on jo niin tuttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti