sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu (17): Plussat ja miinukset


Tänä päivänä muistikirjamaaliskuun aiheena oli listata vapaavalintaisesta aiheesta plussat ja miinukset. Olen harkinnut pienen kasvimaatilkun vuokraamista kaupungilta ensi kesäksi, joten pohdinnoista oli myös hyötyä. Hyvä merkki, että plussapuolia tuli enemmän.

Leikkasin kaikki kuvat tämän päivän muistikirjan sivulle lehdistä. Nuo kivat piirretyt hedelmät ja marjat on kotoisin Apteekin hyllyltä -lehdestä, joka saapui sopivasti silputtavaksi jokin aika sitten.

11 kommenttia:

 1. Yritin jo äsken kommentoida, että kiva sivu, söpö lintu ja kauniit hedelmät & marjat, ja mukava tunnelma. Vaan mitähän kävi, ilmeisesti en läpäissyt sanavahvistusta...? Uusi yritys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jaksoit yrittää uudelleen! Minullekin käy joskus niin, että kirjoitan viestin ja se vain katoaa jonnekin. Sitten ihmettelen, että meniköhän se ensin bloggarin tarkistettavaksi vai katosiko tyystin.

   Poista
 2. Tosi kiva tämä plusmiinus sivusi :)

  VastaaPoista
 3. Ihana sivu! Ja innoissani haluan tsempata muitakin kasvimaaprojekteihin! :) Taimia kasvatellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Ehkä minä vielä rohkaistunkin. Aika monesta asiasta pitäisi ottaa vielä selvää!

   Poista
 4. Oma vuokrakasvimaa on kyllä kiva juttu, suosittelen! :) Vaatiihan se toki aikaa ja vaivaa, mutta eniten alkukesästä. Keski- ja loppukesällä ei sitten tarvitse enää paljoa uurastaa, ellei ole kauhean pedantti kitkijä. Kannattaa valita helppoja, aloittelijalle sopivia peruslajeja ja perehtyä hieman niihin, niin aika helppoa hommaa se sitten on. Ja minulle kävi vieläpä niin, että sato yllätti lopuksi positiivisesti, kun en oikein osannut odottaa mitään!

  P.S. Hauska juttu tämä muistikirjamaaliskuu! Tykkäsin myös "jos ei olisi mitään rotia, keräilisin kankaita" -jutusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Mulla onkin ollut tarkoituksena tiedustella hieman enemmän tuosta kasvimaan vuokrauksesta. Teillä kun on nyt siitä hyvää kokemusta. Helppoja lajikkeita ajattelin itsekin... ehkä perunaa, porkkanaa ja hernettä.

   Poista
  2. Voidaan kyllä jutella kasvimaasta ja sen vuokraamisesta enemmänkin, jos se pohdituttaa! :)

   Poista