torstai 7. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu (7): Vuosi sitten


Tällaista pääsin muistelemaan muistikirjamaaliskuun ansiosta tänään: "Mitä teit vuosi sitten maaliskuussa?". Muistan että minulla oli opintojen kanssa aivan hillitön kiire ja tekemistä oli aivan liikaa! Maaliskuun 2012 valokuvien perusteella olin kuitenkin ehtinyt käyttää aikaa myös rakkaisiin harrastuksiini. Ja jotenkin kummassa olin myös ehtinyt lukea kolme kirjaa! Sen tiedän siitä, että pidän lukemistani kirjoista listaa.

4 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen sivu!
  Tuo on muuten hyvä tapa pitää listaa luetuista kirjoista. Mullakin on jossain ihan sellainen lukupäiväkirja, mutta nykyisellään tulee niin harvoin kirjoja luettua loppuun, että ei ole päiväkirja ihan hirveästi täyttynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! Olen pitänyt kirjalistaa jo yli kolme vuotta. Minusta on mukava vertailla, vaikuttaako esimerkiksi vuodenaika lukuinnostukseeni.

   Poista
 2. Hei, mulla on taas lukemisen pula. Oisko tuo tyttö joka muuttui lasiksi hyvä? Minä luin äsken kaksi kirjaa Rosamund Luptonilta: sisar ja mitä jäljelle jää. Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö joka muuttui lasiksi on yksi mun ehdottomista suosikkikirjoista! Oon kovasti odottanut, että kirjailijan seuraavan teoksen suomennos ilmestyisi. Ja kiitos kirjavinkeistä! Niitä on aina kiva saada.

   Poista