tiistai 2. huhtikuuta 2013

Raitasukat yllärikerältä

Tein itselleni kaksi yllärikerää kerimällä kumpaankin kerään kolmea väriä lankaa. Niillä sitten raidoittelin sukat neuloen aina kaksi kerrosta kummaltakin kerältä vuoronperään. Pikkuisen jouduin huijaamaan ja katkomaan lankaa, kun olin kerinyt keriin aivan liian pitkiä pätkiä yhtä väriä.

Yllärikerän idea on marraskuun 2012 Kotoliving-lehdestä. Ihmiset ovat tehneet kivoja sukkia myös vaihtamalla keriä keskenään, mutta tähän innostukseen tarvittiin kerät ja heti!

Neuloin sukat 7 veljestä -langalla 3mm puikoilla. Kärjet kavensin sädekavennuksella.

8 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Mun yllärikerä sukat on kesken. Niistä on tulossa yllättävän huonot.. Mä olen kans keriny liian pitkiä pätkiä yhdellä värillä. Mä tein sukkia jouluisella Espanjan matkalla, joten pakko oli vaan neuloa eteenpäin. Ei ollut muita lankoja mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ne sinun tekemät (keskeneräiset) sukat on hienot! Ei niissä ole yhtään niin pitkiä pätkiä samaa väriä, kuin minun keristä olisi tullut. Mielenkiinnolla odotan, minkälaiset niistä tulee. Toivottavasti innostut tekemään ne loppuun :)

   Poista
  2. Kiitos tsemppauksesta! Ehkäpä kauniit sanasi motivoivat tekemään sukat loppuun. Nyt kun se kadonnut harmaa lankakeräkin löytyi samalla, kun etsin keskeneräisiä töitä kaapeista.

   Poista
  3. Kiva kun sain rohkaistua! Jään siis odottelemaan, minkälaiset ihanuudet niistä tulee.

   Poista
 2. tosi kivat sukat :) toi kolmas kuva: ihana! :)

  VastaaPoista