lauantai 2. toukokuuta 2009

Vaalea verho kukille


Asuntomme kaikki ikkunat ovat eteläänpäin, joten jo keväällä ikkunalaudan kukat alkavat kärsiä kuumuudesta ja niiden lehdet haalistuvat. Ompelin kukkien suojaksi vaalean verhon ja kiinnitin sen ikkunan alalaitaan verhovaijerilla. Nyt olen aivan rakastunut tähän verhoon. Se tuo hirvittävästi viihtyisyyttä huoneeseen ja näyttää siltä, niin kuin se olisi aina kuulunutkin tähän ikkunaan. Verho ei ole aivan valkoinen, vaikka se ehkä kuvassa siltä näyttääkin. Väri vivahtaa kivasti posliiniin tai kittiin.

2 kommenttia:

  1. Haa, tämä voisi olla hyvä vinkki Hannulle, joka valittelee samasta ongelmasta kukkien suhteen. Ehkäpä mun pitäisi tehdä Hannulle kukkaverho. Ompelukoneeni vaan on rikki, mutta olen kyllä muutenkin (jo pitkään) suunnitellut sen viemistä korjaajalle. Ei vaan tahdo tulla aikaista...

    VastaaPoista
  2. Joo, ompelukone korjaajalle ja kukkaverho ikkunaan. Sitte kuva blogiin niin minäkin saan ihastella :) Mulla ei oo kyllä kiirehtimisen suhteen mitään sanomista, kun itselläkin meni neljä vuotta! Niin kauan ollaan jo tässä asunnossa asuttu. Toinen hyvä vinkki on vedellä täytetyt laakeat astiat. Kukat eivät itse sitten niin kiivaasti haihduta, kun astioista haihtuu vettä ilmaan. Jos innostusta ja tilaa riittää, niin sellaisellehan voisi tehdä vaikka jonkinlaisen kiviasetelman.

    VastaaPoista