perjantai 22. toukokuuta 2009

Kollaasikortit

Jostain syystä tykästyin nyt väriyhdistelmään musta, valkoinen ja punainen. Näistä korteista tuli mielestäni niin japanilaistyylisiä, että lisäsin punaisen kortin nurkkaan kevättä tarkoittavan kanjin.

Tämän kortin innoittajana oli Suomen kesä :)


Ja viimeisimmässä kortissa teemana koiramme päiväunet. Olin jo aiemmin piirrellyt paperille kaikenlaisia epämääräisiä kuvia, josta sitten leikkasin nämä pari kuvaa tähän korttiin. Ei ehkä ihan perinteinen onnittelukortti...

Ajauduin Anittan blogista Paperisydämen blogiin ja sieltä katseeni osui kollaasitekniikalla tehtyyn korttiin. Innostuin tästä niin hirveästi, että leikkelin heti muutaman lehden materiaaleiksi. Aivan mainio keksintö käyttää vanhat lehdet hyödyksi. Varsinkin sisustuslehdet olivat nannaa tähän hommaan. Hartiat kyllä kipeytyivät, kun könötin huonossa asennossa kauan aikaa, enkä malttanut lopettaa :) Illalla vielä nukkumaan mennessäkin surrasivat päässä kaikki ideat.

3 kommenttia:

  1. Kiva kun innostuit, hienoja tuli korteista!

    Itsekin joskus innostun lehtien leikkelystä niin etten millään malttaisi laskea saksia kädestäni :)

    VastaaPoista
  2. Jukra miten ihania!
    Hassua muuten, että paperisydämen blogi on saanut minutkin leikkelemään lehitä - aloitin leikekirjan. Ehkäpä pistän vielä tuloksia näkyviin omaan näpertelyblogiini kunhan saan skannattua/kuvattua.

    VastaaPoista