torstai 14. toukokuuta 2009

Pinkki mohairpipo


En ollut ennen neulonut mitään mohairlangasta, joten halusin kokeilla sitäkin. Ohje löytyy täältä. Ohjeessa oli käytetty puikkoja nro 5, mutta minun sormiini ne tuntuivat niin älyttömän paksuilta, että käytin puikkoja nro 3,5. Silmukkamäärää en kuitenkaan lisännyt, koska joudun muutenkin tekemään aina pienemmän kuin ohjeessa. Päänympärykseni on varmaan sitten keskimääräistä pienempi. Piposta tuli sopiva ja mielestäni se on aivan passeli kevätpipo.

4 kommenttia:

 1. Onpa nätti pipo. Mulla on tuo päänkoko sitten vissiin justiin toisin päin - ohjeen mukaan kudotuista pipoista tuppaa tulemaan aina liian pieniä. Virkkaamaan olen oppinut oman pään mukaisen pipon.

  Onko tuo Novitan Rose Mohairia vai jotain muuta? Itse olen kovasti tykästynyt siihen Rose Mohairiin, johon näytti tulleen uusia värejäkin. Pitäisiköhän taas näpertää siitä jotain pientä? Mohair on niin mukavan tuntuista sormissa.

  VastaaPoista
 2. Niin mulla jäi mainitsematta tuo lanka. Kyllä se on Novitan lankaa. Ja värit on kyllä tosiaankin kivoja! Ihanan pehmeitä sävyjä. Ei muuta kun näpertämään vaan.

  VastaaPoista
 3. On se kaunis vaaleanpunaisenakin!!! Ja näyttää muutenkin sirommalta. Itse tein 5 puikoilla omani, joten varmasti siksikin on löyhempi.

  VastaaPoista
 4. Hei vähän näpsäkkä pipo!tota täytyy kokeilla.Käythän kurkkaa miun uudehkon blogin?ei siel kyl paljoo mitää oo mut silti :D

  VastaaPoista